Ο Αντρέας Νικολάου είναι ο διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου Πεδίο Γνώσης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εκπαιδευτικής ηγεσίας του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι, επίσης, εκπαιδευτής εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία πέραν των 20 000 ωρών.
Ο Τάσος Οράτης είναι απόφοιτος του Παγκυπρίου Γυμνάσιου. Στη συνέχεια ακολούθησε σπουδές στα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου και απέκτησε πτυχίο στα Μαθηματικά με κατεύθυνση τα καθαρά Μαθηματικά. Ακολούθησε μεταπτυχιακός τίτλος από το C.I.I.M στη διοίκηση επιχειρήσεων (M.B.A). Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη παράδοση ιδιαιτέρων ενισχυτικών μαθημάτων στα Μαθηματικά σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Από το 2014 συνίδρυσε το "Πεδίο Γνώσης", όπου είναι διευθυντής και καθηγητής στα Λατσιά με στόχο την αφείδωλη προσφορά γνώσης σε μαθητές όλων των κατευθύνσεων.
Ο Κυριακός Κυριάκου, καθηγητής φυσικής, είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος φυσικής. Το 2013 εξασφάλισε μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Ηγεσία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2005 εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε φροντιστήρια εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας ως καθηγητής Φυσικής. Από το 2005 μέχρι το 2014 εργάστηκε σε ιδιωτικό φροντιστήριο ενώ κατά το 2009 ανέλαβε παράλληλα και διοικητικά καθήκοντα στο εν λόγω φροντιστήριο. Το 2014 συνίδρυσε το "Πεδίο Γνώσης", στο οποίο αποτελεί διευθυντικό στέλεχος και υπεύθυνος για τον προγραμματισμό και την λειτουργία του φροντιστηρίου ενώ παράλληλα ασκεί τα καθήκοντά του ως καθηγητής φυσικής.
Η Αιμιλία Συμεού είναι καθηγήτρια Πολιτικής Οικονομίας-Οικονομικών. Είναι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται απο το 2005 σε εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και παράλληλα διδάσκει το μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας από το 2010.
Η Θάλεια Μαλέκου είναι κάτοχος πτυχίου (ΒΑ) Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού στα Παιδαγωγικά (ΜΑ) με ειδικότητα στις Ειδικές Mαθησιακές Δυσκολίες από το Brunel University (West London). Έχει πείρα πέραν των δώδεκα ετών στην διδασκαλία παιδιών και στις εξετάσεις Cambridge English. ‘Eχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια (Cambridge Esol) κυρίως με θέμα την Μεθοδολογία Διδασκαλίας. Παράλληλα είναι Λέκτορας στο American College με τομέα σπουδών την Αγγλική γλώσσα, έχοντας δεκαετή πείρα στην διδασκαλία ενηλίκων.
Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή.
Νικολέτα Σιάνου Η Νικολέτα Σιάνου είναι αριστούχος απόφοιτη και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Παραδίδει μαθήματα Νέων Ελληνικών , Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Ιστορίας σε ατομικό επίπεδο και σε ολιγομελή τμήματα. Κύριοι στόχοι της είναι να βελτιώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο – εξ ου και απαγορεύει διά ροπάλου τη χρήση των greeklish ! – με συνακόλουθη την καλυτέρευση των σχολικών τους επιδόσεων, αλλά και να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη και οικειότητα, ώστε εκείνοι να είναι σε θέση να ρωτούν άφοβα ό,τι τους απασχολεί για την εκπαιδευτική τους εξέλιξη.
Η Σάββια Αλεξανδράκη είναι υποψήφια Διδάκτωρας του τμήματος χημείας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάζεται σε πρόγραμμα Φυσικοχημείας Τροφίμων και αφορά τη μακροχρόνια αντιοξειδωτική σταθεροποίηση και αποθήκευση ελαίων πλούσιων σε ω3-λιπαρά οξέα. Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ως βοηθός διδασκαλία και από το 2019 ως καθηγήτρια χημείας στο ιδιωτικό φροντιστήριο Πεδίου Γνώσης. Το 2014 αποφοίτησε με πτυχίο Χημείας από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κύπρου και το 2016 απέκτησε το μεταπτυχιακό της τίτλο από το ίδιο πανεπιστήμιο.
Ο Χρίστος Στυλιανού, καθηγητής Λογιστικής, είναι κάτοχος ακαδημαϊκών/επαγγελματικών προσόντων και μέλος (Fellow) του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) του Λονδίνου, του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), του Ινστιτούτου Διεύθυνσης Έργων Αμερικής (PMI) και συνεργάτης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου (LCCI) καθώς και της εταιρείας που διαχειρίζεται τις επαγγελματικές εξετάσεις του εν λόγω Επιμελητηρίου, Pearson. Διαθέτει σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα, Κύπρου και εξωτερικού (Ελεκτικούς Οίκους, Αδειοδοτημένα Πιστωτικά Ιδρύματα), καθώς και πολύχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία στην διδασκαλία του μαθήματος της Λογιστικής σε εγκεκριμένα από το ΥΠΠΑΝ ιδιωτικά Φροντιστήρια. Συγκεκριμένα, διδάσκει το μάθημα της Λογιστικής σύμφωνα με την εξεταστέα ύλη, τόσο του LCCI (3 επίπεδα – Elementary/Intermediate/Higher) όσο και του ΥΠΠΑΝ για τις τάξεις Α και Β Λυκείου καθώς και για τις Παγκύπριες εξετάσεις (απόλυσης και εισδοχής στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Κύπρου και Ελλάδας).
Ένας από τους κύριους συντάκτες του Οδηγού Ενεργειακών Ελέγχων τελικής χρήσης του
ΥΠΕΝ, Ενεργειακός Σύμβουλος σε μεγάλους οργανισμούς όπως ΡΑΕ, ΕΛΠΕ, ΕΚΟ, ΧΑΛΥΨ,
MONOTEZ ABEE, CABLEL AE, BSH AE, NESTLE AE, ALPLA AE, Protergia, Lamda Development,
ΔΕΗ ΑΕ, κλπ, ενώ εξειδικεύεται στους τομείς των συστημάτων BEMS, ISO50001, Demand
Response, Smart Metering, Hybrids & Automation Systems, PV Operational Commissioning,
στην χρήση φορητών οργάνων μέτρησης και στην ανάλυση δεδομένων. Είναι εισηγητής
ενεργειακών θεμάτων σε εκπαιδευτικούς φορείς όπως: ΕΚΔΔΑ, Ελληνογερμανικό
Επιμελητήριο, ΔΕΣΦΑ, ΑΣΠΑΙΤΕ, TUV AUSTRIA, TUV NORD HELLAS και OEB Κύπρου, ενώ είχε
ενεργό συμμετοχή στο συγγραφικό έργο του Σταμάτη Περδίου και έχει συμμετάσχει σε 4
δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, και 5 διεθνή συνέδρια. Διαθέτει την ευρωπαϊκή
πιστοποίηση European Energy Manager από την ΑΗΚ, και είναι από το 2015 εκπαιδευτής
EUREM.
Σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς της Διαχείρισης Ενέργειας και των Ενεργειακών Αγορών. Έχει εμπειρία σε μελέτες και έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας, ενώ έχει συμμετάσχει σε ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ενέργειας και σε ενεργειακούς ελέγχους κατά την τελική χρήση σύμφωνα με το ν. 4342/2015 σε Βιομηχανίες, Κτίρια Γραφείων, Ξενοδοχεία και Νοσοκομεία. Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα Διαχείρισης Ενεργειακών Χαρτοφυλακίων σε μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στην Ανάλυση Δεδομένων και την Ανάδειξη Ενεργειακών Δεικτών. Έχει συμμετάσχει σε 30 δημοσιεύσεις σε θέματα Ενέργειας και Δομικής Ακεραιότητας συστημάτων σε διεθνή περιοδικά, και διεθνή συνέδρια. Έχει εμπειρία ανάπτυξης, διαχείρισης και επιτυχούς ολοκλήρωσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων συμμετέχοντας ενεργά στο εργαστήριο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ την τριετία 2015-2017. Έχει διατελέσει πρώτος στην τάξη υπεύθυνος γραφείου & σύμβουλος του Προέδρου της Ρυθμιστής Αρχής Ενέργειας 2020-2021. Είναι επίκουρος καθηγητής στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο στην Σχολή Μηχανικών.
Η Δρ. Ιφιγένεια Θεοδωρίδου είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, απόφοιτος του T.U. Darmstadt, με εξειδίκευση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και τον βιώσιμο αστικό σχεδιασμό. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2007 και παράλληλα ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Πολυτεχνείο του Νταρμσταντ (2009-2012). Έχει εργαστεί στη Γερμανία στον σχεδιασμό ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων και είναι πιστοποιημένη ενεργειακή επιθεωρήτρια. Το 2009 συνίδρυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο e2architects, εκπονώντας πλήθος αρχιτεκτονικών και ενεργειακών μελετών σε Γερμανία, Λετονία και Ελλάδα. Επίσης, εργάστηκε ως σύμβουλος εξοικονόμησης ενέργειας στη Λετονία και συνεργάζεται με το Πολυτεχνείο της Στουτγκάρδης στο ευρωπαϊκό έργο “W4RES”, το οποίο προωθεί τις καινοτομίες στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Πρόσφατα, συμμετείχε σε δικτυακές συναντήσεις για την προώθηση ενεργειακών κοινοτήτων στην Ευρώπη.
Ο Δρ. Παναγιώτης Κούβαρος είναι Επίκουρος Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού και επιστημονικός σύμβουλος για την Safe Intelligence, εταιρεία spinout του Imperial College London, όπου είναι και συνιδρυτής. Έχει προηγουμένως εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος στο πρόγραμμα Εξασφαλισμένη Αυτονομία του οργανισμού προηγμένων ερευνητικών αμυντικών προγραμμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Σε συνεργασία με την Audi και την Boeing, έχει διευθύνει την μαθηματική ανάλυση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για αυτόνομη οδήγηση. Είναι ο κύριος συγγραφέας περισσότερων από 20 δημοσιεύσεων στα κορυφαία επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά στην τεχνητή νοημοσύνη. Κατέχει διδακτορικό στην ασφάλεια τεχνητής νοημοσύνης από το Imperial College London. Έχει βραβευτεί από το ΙΤΖΚΑΪ, τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό στην τεχνητή νοημοσύνη, ως ένας από τους οκτώ εξαιρετικούς νέους επιστήμονες στην τεχνητή νοημοσύνη για το 2023.
Ο Δρ. Χάρης Γαντές είναι Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μεταλλικών Κατασκευών στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το ΕΜΠ και πτυχία Master’s και Ph.D. από το MIT. Διδάσκει τα μαθήματα “Σιδηρές κατασκευές Ι”, “Σιδηρές κατασκευές ΙΙ”, “Μη γραμμική συμπεριφορά μεταλλικών κατασκευών”, “Σχεδιασμός καλωδιωτών κατασκευών και μεμβρανών” και “Θαλάσσιες μεταλλικές κατασκευές”. Η ερευνιτική του δραστηριότητα επικεντρώνεται σε θέματα συμπεριφοράς, ανάλυσης και σχεδιασμού μεταλλικών κατασκευών υπό ακραία φορτία που περιλαμβάνουν φορτρία λόγω σεισμού, ανέμου και εκρήξεων, με έμφαση σε προβλήματα μη γραμμικής συμπεριφοράς και στην εκτίμηση της οριακής αντοχής μελών, συνδέσεων και φορέων. Έχει συγγράψει ένα βιβλίο στα Αγγλικά δύο βιβλία στα Ελληνικά 115 Άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και 190 άρθρα σε πρακικη επιστημονικών συνεδριών. το ερευνιτικό του έργο έχει περισσότερες από 3000 ετερο-αναφορές στη διεθνή βιβλιογραφία. Είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ/ΤΕ 67 “ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ”, συντονιστής της Ελληνικής υπο-ομάδας ΕΛΟΤ ΤΕ67/ΟΕ3 για τον Ευρωκώδικα 3 και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή CEN/TC250/SC3 για τον Ευρωκώδικα 3 του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Τυποποίησης CEN. Διετέλεσε μέλος των ομάδων εργασίας SC3/T1 και SC3/T11 του CEN για τα Μέρη 1-1 (Γενικοί κανόνες και κανόνες για κτήρια) και 3(ιστοί, πύργοι και καπνοδόχοι) του Ευρωκώδικα 3 στα πλαίσια της ανάπτυξης της δεύτερης γενιάς των Ευρωκωδίκων. Διευθύνει τη Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού Journal of the International Association for Shell and Spatial Structures και είναι ανταποκριτής για την Ελλάδα του περιοδικού Structural Engineering International(SEI). Είναι μέλος του Executive Council της International Association for Shell and Spatial Structures(IASS) και Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Ερευνών Μεταλλικών Έργων(Ε.Ε.Μ.Ε). Παράλληλα συμμετέχει ως σύμβουλος σε στατικές μελέτες κτιριακών και άλλων τεχνικών έργων, κυρίως από χάλυβα αλλά και από άλλα δομικά υλικά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα έργα στα οποία έχει συμμετάσχει περιλαμβάνουν κτίρια από χάλυβα και οπλισμένο σκυρόδερμα, αποτίμηση δομικής κατάστασης και ενίσχυσης παλαιών κατασκευών από χάλυβα, οπλισμένο σκυρόδερμα και φέρουσα τοιχοποιία, μεταλλικές κατασκλευές μεγάλου ανοίγματος σε αθλητικές βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, μονάδες παραγωγής ενέργειας, βιολογικού καθαρισμού και άλλα ενεργειακά συγκροτήματα, πυλώνες και θεμελιώσεις ανεμογεννητριών, υπόγειους αγωγούς μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, λιμενικές και θαλάσσιες μεταλλικές κατασκευές, καλωδιωτούς ιστούς, προσωρινές κατασκευές αντιστήριξης βαθιών εκσκαφών, έργα σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τεχνικά έργα οδοποιίας συμπεριλαμβανομένων έργων της Αττικής Οδού, υπόγεια έργα συμπεριλαμβανομένων συράγγων και σταθμών για το Αττικό Μετρό καθώς και γνωματεύσεις και πραγματογνωμοσύνες για θέματα επίλυσης τεχνικών διαφορών.
Ο Θρασύβουλος κατέχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής Μηχανικού από την Σχολή Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων Κατασκευών με BIM από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την Υπηρεσία Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου και απο την Autodesk Certified Professional στο Revit για Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό.
Ο Θρασύβουλος Καραγιάννης παρουσιάζει πλούσιο υπόβαθρο στο BIM (Building Information Modeling) και στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Με περισσότερα από δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχει επιδείξει εξαιρετική ικανότητα στο συνδυασμό πρακτικής εφαρμογής και εκπαίδευσης.
Ο Θρασύβουλος δραστηριοποιείται ως Εκπαιδευτής στο σεμινάριο “Εισαγωγή στο BIM και Εκμάθηση του Σχεδιαστικού Προγράμματος REVIT (AutoDESK) ”, το οποίο επιχορηγείται απο την ΑΝΑΔ. Επιπλέον, από το 2020 συνεργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με το Κέντρο Εκπαίδευσης "Πεδίο Γνώσης", ενώ από το 2012 είναι ενεργό μέλος της Constanti Architects - ENAprosEKATO στην Κύπρο ως Senior Architect και BIM Manager.
Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Θρασύβουλος έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους σε διάφορα έργα, όπως το σχεδιασμό και την επίβλεψη κατοικιών, συγκροτημάτων κατοικιών, εκπαιδευτικών και εμπορικών κτιρίων, ξενοδοχείων και πολιτιστικών ιδρυμάτων. Ως συντονιστής BIM και εκπαιδευτής, έχει συμβάλλει στη δημιουργία ψηφιακών προϊόντων Revit και στη διδασκαλία επαγγελματιών και εταιρειών στο Autodesk Revit.
Η Δρ. Κλέλια Πέτρου έχει 12ετή εμπειρία ως Μηχανικός Πυρασφάλειας: συνολικά 7 χρόνια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, 3 χρόνια ως ερευνητής διδακτορικού στη Βόρεια Ιρλανδία, 4 χρόνια στο Λονδίνο και τα 5 τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Η Κλέλια σπούδασε Μηχανικός & Αεροναυπηγός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στη Μηχανική Πυρασφάλειας από το Πανεπιστήμιο του Ulster, της Βόρειας Ιρλανδίας. Στο Λονδίνο έχει εργαστεί ως Μηχανικός Πυρασφάλειας στην Hoare Lea και BuroHappold. Έχει αναπτύξει τις στρατιγικές πυρασφάλειας για κτήρια διαφόρων χρήσεων και γεωμετρίας, σε διάφορες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, το Μιανμάρκαι το Κατάρ. Επίσης, έχει κάνει Μελέτες Διαχείρησης Κινδύνων Πυρκαγιάς (Fire Risk Assessments) σε μεγάλα κτήρια. Η Κλέλια, έχει άριστη γνώση εφαρμογής των προνοιών ων British Standards’ και της Κυπριακής Νομοθεσίας για θέματα πυρασφάλειας. Στην Κύπρο έχει ιδρύσει την F.A.B.S.Fire και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες μηχανικής πυρασφάλειας στον σχεδιασμό και κατασκευή κτηρίων, όπως πολυκατοικίες, γραφεία και κτήρια δημόσιας χρήσης, με την πληοψηφία να είναι ψηλά κτήρια. Είναι μέλος του Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) και του Institution of Fire Engineers (IFE). Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην ερευνητική ομάδα CERIDES και συμμετέχει εκ μέρους του πανεπιστημίου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα (Horizon 2020) με κύριο θέμα έρευνας τις δασικές πυρκαγιές, FirEUrisk και SEMEDFIRE. Επίσης, συνεργάζεται με την Ακαδημία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και διδάσκει στα δόκιμα μέλη το μάθημα “Ψηλά Κτήρια, πυροσβεστικός εξοπλισμός και Διαδικασίες Εκκένωσης”.
Ο Μάριος Μιχαηλίδης, είναι Αρχιτέκτονας και Διευθύνων Συνέταιρος και συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου Μάκης Μιχαηλίδης και Συνεργάτες με έδρα τη Λευκωσία. Το γραφείο ασχολείται κυρίως με τη μελέτη, αδειοδότηση και επίβλεψη ιδιωτικών έργων διαφόρων τύπων, κατηγοριών, χρήεων και κλιμάκων, όπως μεμονωμένες κατοικίες, οικιστικές, γραφειακές και άλλες εμπορικές και βιομηχανικές αναπτύξεις, εκπαιδευτήρια και κέντρα αναψυχής, με την αποκατάσταση διατηρητέων και μή κτηρίων και με υπαίθριες διαμορφώσεις. Ο Μάριος Μιχαηλίδης σπούδασε Αρχιτεκτονική στο University of Manchester από όπου και απέκτησε τους τίτλους ΒΑ(Hons) και BArch. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του Royal Institute of British Architects (RIBA), του ΕΤΕΚ καιτου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ). Εργαστηκε σε μεγάλο αριθμό έργων διαφόρων τύπων, χρήσεων και κλιμάκων στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Λίβανο και στην Κύπρο. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου για τα έτη 2017 – 2019 και Γενικός Γραμματέας του ΣΑΚ για τα έτη 2019 – 2022. Εκπροσώπησε τον ΣΑΚ σε διεθνής οργανισμούς όπως ACE – Architects’ Council of Europe και Mies van der Rohe Awards. Τον Οκτώβριο του 2019 επιμελήθηκε της Έκθεσης Mies van der Rohe Award 2019 με τίτλο “What’s Old What’s New” που έγινε στη Λευκωσία. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Μικτής Επιτροπής Δομικών Συμβολαίων Κύπρου Λτδ – ΜΕΔΣΚ ΛΤΔ και από τον Ιούνιο του 2020 κατέχει την τιμητική θέση του εκπροσώπου του ΕΤΕΚ στη συμβουλευτική Επιτροπή Πυροπροστασίας.
Ο Μιχάλης Θράσου από το 2019 εργάζεται ως Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων (Senior Project Manager) στην MDA Cyprus LLC, σε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαχειρίζεται επίσης έργα με ομάδες Επιμετρητών Ποσοτήτων (επιμετρήσεις, διαχείριση συμβολαίων, διαχείριση κόστους). Προηγουμένως, είχε εργαστεί σε διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό (CWGC) που διαχειρίζεται έργα σε διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένων Ιταλία, Ισραήλ, Τουρκία, Πορτογαλία, Ουγγαρία. Έχει επίσης εργαστεί στον κατασκευαστικό κλάδο στην Κύπρο ως Διευθυντής Έργων σε εταιρεία ανάπτυξης γης (Hassapis Land Developers), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως Μηχανικός Εργοταξίου (J&P) και ως Πολιτικός Μηχανικός στην Κύπρο (Thrassou Bros & Associates). Ο Μιχάλης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της ΑνΑΔ. Είναι, επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Πολιτικού Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc Business Management) από το Cyprus International Institute of Management (CIIM) μέσω της υποτροφίας του PMI, δίπλωμα στη Στρατηγική Ηγεσία και Διοίκηση από το Chartered Management Institute (CMI) UK. Κατέχει επίσης επαγγελματικά πιστοποιητικά/προσόντα συμπεριλαμβανομένων Project Management Professional (PMP – PMI) και PRINCE2 (OGC, UK).
Σύνοψη Επαγγελματικής Εμπειρίας:
Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού με ισχυρό υπόβαθρο στην κυβερνοασφάλεια και την ανάπτυξη λογισμικού.
Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πλατφορμών εκπαίδευσης κυβερνοασφάλειας και εργαλείων, με έμφαση στην ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια στο ψηφιακό εμπόριο.
Διαθέτει εμπειρία στη διεύθυνση διεθνών Cyberdrills, τον έλεγχο διείσδυσης και την ενσωμάτωση πλατφορμών κυβερνοασφάλειας σε σημαντικές υπηρεσίες cloud.
Επαγγελματική Εμπειρία:
Εκπαίδευση:
Πρόσθετες Πληροφορίες:
Αρχηγός της εθνικής ομάδας Κυβερνοασφάλειας της Κύπρου (2018).
Δημοσιεύσεις στην κυβερνοασφάλεια και την ανάπτυξη λογισμικού.
Ο κ. Νικόλας Μάρκου είναι Software Architect με πάθος για τα νευρωνικά δίκτυα και τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στη βιομηχανία. Κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό δίπλωμα (BEng/MEng) στην Μηχανική Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακό MSc Advanced Computing από το Imperial College London. Ο κ. Μάρκου έχει συμμετάσχει ενεργά σε αρκετές νεοφυείς επιχειρήσεις, εστιάζοντας στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), την Ασφάλεια Πληροφοριών, το Blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ο κ. Μάρκου είναι επικεφαλής σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης στην Electi Consulting και συνεργάτης στο UCL Centre for Blockchain Technologies (UCL CBT). Η εξειδίκευσή του έγκειται στην αξιοποίηση προηγμένων τεχνικών Τεχνητής Νοημοσύνης για την προώθηση της καινοτομίας και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας.
Η Ραφαέλλα Παναγή συνδυάζει την εκπαίδευση στην ψυχολογία με οργανωτικές και διαχειριστικές ικανότητες. Ολοκλήρωσε το πτυχίο Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου, στο πλαίσιο των σπουδών της, πραγματοποίησε έρευνα για την επίδραση της πανδημίας και του εγκλεισμού στις διατροφικές συνήθειες. Επικέντρωσε τη μελέτη της στη συναισθηματική υπερφαγία και στη στατιστική συσχέτιση του εγκλεισμού με αυτήν, εξετάζοντας πώς η πανδημία επηρέασε τις διατροφικές συνήθειες. Αυτή τη στιγμή, επεκτείνει τις γνώσεις της με ένα τετραετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο European Institute of Counseling and Psychotherapy στα Χανιά Κρήτης. Η επαγγελματική της πορεία περιλαμβάνει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων και την υποστήριξη ευάλωτων πληθυσμών. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της σε σχετικές δομές (2022-2024), ανέπτυξε οργανωτικές ικανότητες και δεξιότητες διαχείρισης προγραμμάτων, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση των προγραμμάτων υποστήριξης. Στη Βουλή των Νέων (2023-2024), συμμετείχε στην ομάδα ψυχικής υγείας, συνεργαζόμενη με ανώτερα στελέχη του κράτους για την προώθηση πρωτοβουλιών σχετικά με την ψυχική υγεία των νέων. Αυτή η θέση ενίσχυσε τις επικοινωνιακές και οργανωτικές της δεξιότητες, επιτρέποντάς της να συνεισφέρει στην ανάπτυξη πολιτικών και πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της ψυχικής ευημερίας των νέων. Αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως Συντονίστρια Προγραμμάτων στο “Πεδίο Γνώσης”. Στον ρόλο αυτό, αξιοποιεί τις οργανωτικές και διαχειριστικές της δεξιότητες για να συντονίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του κέντρου, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και την υψηλή ποιότητα της εμπειρίας των συμμετεχόντων.
Ο Τζόζεφ Γεωργίου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μακροχρόνια εμπειρία στην διδασκαλία των λογισμικών του AutoCAD και του REVIT. Είναι απόφοιτος του North Staffordshire Polytechnic με πτυχίο Bachelor of Engineering στη Μηχανολογική Μηχανική.
ο κ. Γεωργίου είναι εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) με ώρες κατάρτισης συνολικής διάρκειας 4.235 ωρών, με εξειδίκευση στην διδασκαλία των λογισμικών του AutoCAD και του REVIT.
Ο κ. Χρύσανθος Μαρούχος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Cyprus International Institute of Management και στις Ενεργειακές Τεχνολογίες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι πιστοποιημένος Ειδικευμένος Εμπειρογνώμονας και Ενεργειακός Ελεγκτής, με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα ενεργειακής απόδοσης και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Από το 2010, διευθύνει την εταιρεία CM Value Creation Consulting Ltd, συμμετέχοντας σε σημαντικά έργα στην Κύπρο και Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ΑΝΑΔ και επισκέπτης καθηγητής στο Cyprus College. Επίσης, είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΤΕΚ και έχει πλούσια αρθρογραφία στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Αντρέας Νικολάου είναι ο διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου Πεδίο Γνώσης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εκπαιδευτικής ηγεσίας του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι, επίσης, εκπαιδευτής εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία πέραν των 20 000 ωρών.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Τάσος Οράτης είναι απόφοιτος του Παγκυπρίου Γυμνασίου και κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με κατεύθυνση στα καθαρά Μαθηματικά, και M.B.A. από το C.I.I.M. Εδώ και 15 χρόνια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και από το 2014 συνίδρυσε το "Πεδίο Γνώσης", όπου είναι διευθυντής και καθηγητής.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Κυριάκος Κυριάκου είναι καθηγητής Φυσικής και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2013 απέκτησε μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται σε φροντιστήρια από το 2005 και το 2014 συνίδρυσε το "Πεδίο Γνώσης", όπου είναι διευθυντής και καθηγητής.
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Αιμιλία Συμεού είναι καθηγήτρια Πολιτικής Οικονομίας-Οικονομικών. Είναι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται απο το 2005 σε εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και παράλληλα διδάσκει το μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας από το 2010.
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Θάλεια Μαλέκου έχει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το ΑΠΘ και μεταπτυχιακό στα Παιδαγωγικά με ειδικότητα στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες από το Brunel University. Με πάνω από 12 χρόνια διδασκαλίας και εμπειρία σε εξετάσεις Cambridge English, είναι Λέκτορας στο American College με δεκαετή πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Σύντομο Βιογραφικό:
Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με
μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Παραδίδει μαθήματα
Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα
προσαρμόζονται
ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή.
Σύντομο Βιογραφικό:
Νικολέτα Σιάνου
Η Νικολέτα Σιάνου είναι αριστούχος απόφοιτη και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του
Τμήματος Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Παραδίδει
μαθήματα Νέων Ελληνικών
, Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Ιστορίας σε ατομικό
επίπεδο και σε ολιγομελή τμήματα. Κύριοι στόχοι της είναι να βελτιώσει τις
επικοινωνιακές δεξιότητες των μαθητών τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό
λόγο
–
εξ ου και απαγορεύει διά ροπάλου τη χρήση
των
greeklish
!
–
με συνακόλουθη
την καλυτέρευση των σχολικών τους επιδόσεων, αλλά και να τους εμπνεύσει
εμπιστοσύνη και οικειότητα, ώστε εκείνοι να είναι σε θέση να ρωτούν άφοβα ό,τι τους
απασχολεί για την εκπαιδευτική τους εξέλιξη.
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Σάββια Αλεξανδράκη είναι υποψήφια διδάκτορας Χημείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ερευνώντας την αντιοξειδωτική σταθεροποίηση ελαίων πλούσιων σε ω3-λιπαρά οξέα. Από το 2014 εργάζεται ως βοηθός διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και από το 2019 ως καθηγήτρια Χημείας στο φροντιστήριο "Πεδίο Γνώσης".
Σύντομο Βιογραφικό:
Χρίστος Στυλιανού είναι καθηγητής Λογιστικής με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα και ακαδημαϊκή εμπειρία στη διδασκαλία Λογιστικής σε εγκεκριμένα φροντιστήρια. Είναι μέλος του ACCA, του ΣΕΛΚ, του PMI, και συνεργάτης του LCCI και της Pearson, διδάσκοντας για εξετάσεις LCCI και Παγκύπριες.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ένας από τους κύριους συντάκτες του Οδηγού Ενεργειακών Ελέγχων του ΥΠΕΝ, ενεργειακός σύμβουλος μεγάλων οργανισμών όπως ΡΑΕ, ΕΛΠΕ, και ΔΕΗ, εξειδικεύεται σε BEMS, ISO50001, Demand Response, και συστήματα αυτοματισμού. Εισηγητής σε φορείς όπως ΕΚΔΔΑ και TUV, έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και είναι πιστοποιημένος European Energy Manager.
Σύντομο Βιογραφικό:
Σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς της Διαχείρισης Ενέργειας και των Ενεργειακών Αγορών. Έχει εμπειρία σε μελέτες και έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας, ενώ έχει συμμετάσχει σε ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ενέργειας και σε ενεργειακούς ελέγχους κατά την τελική χρήση σύμφωνα με το ν. 4342/2015 σε Βιομηχανίες, Κτίρια Γραφείων, Ξενοδοχεία και Νοσοκομεία. Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα Διαχείρισης Ενεργειακών Χαρτοφυλακίων σε μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στην Ανάλυση Δεδομένων και την Ανάδειξη Ενεργειακών Δεικτών. Έχει συμμετάσχει σε 30 δημοσιεύσεις σε θέματα Ενέργειας και Δομικής Ακεραιότητας συστημάτων σε διεθνή περιοδικά, και διεθνή συνέδρια. Έχει εμπειρία ανάπτυξης, διαχείρισης και επιτυχούς ολοκλήρωσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων συμμετέχοντας ενεργά στο εργαστήριο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ την τριετία 2015-2017. Έχει διατελέσει πρώτος στην τάξη υπεύθυνος γραφείου & σύμβουλος του Προέδρου της Ρυθμιστής Αρχής Ενέργειας 2020-2021. Είναι επίκουρος καθηγητής στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο στην Σχολή Μηχανικών.
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Δρ. Ιφιγένεια Θεοδωρίδου είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, απόφοιτος του T.U. Darmstadt με εξειδίκευση στον βιοκλιματικό σχεδιασμό. Από το 2007, εργάζεται στη Γερμανία και Ελλάδα, και έχει συνιδρύσει το γραφείο e2architects. Είναι πιστοποιημένη ενεργειακή επιθεωρήτρια και συνεργάζεται με το Πολυτεχνείο Στουτγκάρδης στο έργο “W4RES”.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Δρ. Παναγιώτης Κούβαρος είναι Επίκουρος Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Λεμεσού και συνιδρυτής της Safe Intelligence. Έχει συνεργαστεί με την Audi και την Boeing για συστήματα αυτόνομης οδήγησης, ενώ έχει βραβευτεί από το ΙΤΖΚΑΪ ως ένας από τους οκτώ εξαιρετικούς νέους επιστήμονες το 2023.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Δρ. Χάρης Γαντές είναι Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μεταλλικών Κατασκευών στο ΕΜΠ. Έχει Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το ΕΜΠ και πτυχία Master’s και Ph.D. από το MIT. Διδάσκει μεταλλικές κατασκευές και η έρευνά του επικεντρώνεται σε ακραία φορτία και μη γραμμική συμπεριφορά. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία και άρθρα και συμμετέχει σε διεθνείς επιτροπές και επιστημονικά περιοδικά.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Θρασύβουλος Καραγιάννης εργάζεται ως Αρχιτέκτονας στο γραφείο Constanti Architects – ENAprosEKATO LLC από το 2012, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την επίβλεψη κτηρίων. Είναι BIM Manager, πιστοποιημένος Autodesk Revit Professional και εκπαιδευτής σε αυτό το εργαλείο. Σπουδάζει Project Management στο Politecnico di Milano.
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Δρ. Κλέλια Πέτρου έχει 12 χρόνια εμπειρίας ως Μηχανικός Πυρασφάλειας, με θητεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έλαβε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη Μηχανική Πυρασφάλειας από το Πανεπιστήμιο του Ulster. Ιδρυτής της F.A.B.S.Fire στην Κύπρο, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και διδάσκει στην Ακαδημία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Μάριος Μιχαηλίδης είναι Αρχιτέκτονας και Διευθύνων Συνέταιρος του αρχιτεκτονικού γραφείου "Μάκης Μιχαηλίδης και Συνεργάτες" στη Λευκωσία. Έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο University of Manchester και είναι μέλος του RIBA, του ΕΤΕΚ και του ΣΑΚ. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του ΣΑΚ και εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Μιχάλης Θράσου εργάζεται από το 2019 ως Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων στην MDA Cyprus LLC, διαχειριζόμενος έργα και ομάδες Επιμετρητών Ποσοτήτων. Έχει εμπειρία σε διεθνείς οργανισμούς και κατασκευαστικές εταιρείες, με μεταπτυχιακούς τίτλους από ΑΠΘ, CIIM και CMI UK. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και κατέχει PMP και PRINCE2.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ανώτερος Μηχανικός Λογισμικού με ειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια και ανάπτυξη λογισμικού. Εστιάζει σε πλατφόρμες εκπαίδευσης και εργαλεία ασφάλειας με εμπειρία σε διεθνείς Cyberdrills και ελέγχους διείσδυσης. Συνεισφέρει σε έργα ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο κ. Νικόλας Μάρκου είναι Software Architect με ειδίκευση στα νευρωνικά δίκτυα και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Κατέχει πτυχία Μηχανικής Υπολογιστών και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών και MSc Advanced Computing από το Imperial College London. Εργάζεται στην Electi Consulting και στο UCL Centre for Blockchain Technologies, εστιάζοντας σε IoT, ασφάλεια πληροφοριών και blockchain.
Σύντομο Βιογραφικό:
Η Ραφαέλλα Παναγή είναι ψυχολόγος με εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων και υποστήριξη ευάλωτων πληθυσμών. Ως Συντονίστρια Προγραμμάτων στο "Πεδίο Γνώσης", αξιοποιεί οργανωτικές και διαχειριστικές δεξιότητες για την ποιότητα και την ομαλή λειτουργία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευόμενη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Τζόζεφ Γεωργίου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μακροχρόνια εμπειρία στην διδασκαλία των λογισμικών του AutoCAD και του REVIT. Είναι απόφοιτος του North Staffordshire Polytechnic με πτυχίο Bachelor of Engineering στη Μηχανολογική Μηχανική.
ο κ. Γεωργίου είναι εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) με ώρες κατάρτισης συνολικής διάρκειας 4.235 ωρών, με εξειδίκευση στην διδασκαλία των λογισμικών του AutoCAD και του REVIT.
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Χρύσανθος Μαρούχος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με MBA και μεταπτυχιακό στις Ενεργειακές Τεχνολογίες. Πιστοποιημένος Ειδικευμένος Εμπειρογνώμονας και Ενεργειακός Ελεγκτής, με 13+ χρόνια εμπειρίας ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα ενεργειακής απόδοσης. Διευθύνει την CM Value Creation Consulting Ltd, είναι εκπαιδευτής και επισκέπτης καθηγητής στο Cyprus College.